douchevloer
Douchevloeren
Wandbeugel
Douchebak inloopdouche
inloopbad
Bad tilliften
stoel douche
Lift trap
Toiletten
Keuken
Diversen

Home
Apolla Aqua
In de media
Contact
Sitemap


Reacties Apollo Aqua
  Apollo Aqua: Baden in vrijheid


Natuurlijk wilt u lekker douchen of aangenaam in bad. U gaat voor comfortabel en veilig. Apollo Aqua levert volledig vlakke douchevloeren en instapbaden. Tevens zorgt Apollo Aqua voor kwaliteit en een mooi design.

Techniek bij vlakke douchevloeren
Door gebruik te maken van de nieuwste afvoertechnieken zijn wezenlijk comfortabele, volledig vlakke douchebakken mogelijk. Met een afvoercapaciteit van 26 liter per minuut zal zelfs een vlakke oplossing -voorzien van een afschot van 5%- niet snel overlopen. Daarnaast zijn de meeste modellen douchebakken voorzien van een tegellip waardoor er een waterdichte wandaansluiting ontstaat. Het eindresultaat is een vlakke douchebak volledig in lijn met de bestaande (tegel)vloer, dus zonder hoogteverschil. De R-waarde van de douchevloer bedraagt 13, hierdoor is de vloer veilig stroef en toch gemakkelijk schoon te houden. Tenslotte zijn de vlakke douchebakken voorzien van Microbanģ, dit is een antibacteriŽle bescherming, waardoor voetschimmels en zowel schadelijke fecaliŽn als aŽrosol bacteriŽn geen kans krijgen.

Douchebakken

Houten ondergrond
Voor houten ondergronden kan voor een douchebak gekozen worden uit de modellenserie Swift en Eagle.

Stenen ondergrond
Voor stenen ondergronden zijn er de modellen Swan, Stork en Kingfisher beschikbaar. Met een speciale syfon bedraagt de inbouwdiepte slechts 65 mm! Overigens zijn er meer dan 56 verschillende oplossingen, waardoor maatwerk altijd mogelijk is!

Baden
Bent u het gebruik van een bad gewend en gaat het in- en uitstappen wat moeizaam? Kies dan voor een inloop -zit- of ligbad. Door een deurtje met lage instap kunt u gemakkelijk uw bad weer in en uit. Bij het instap-zitbad is de deur uitneembaar! Dat is handig bij het schoonmaken van het bad en maakt snel ingrijpen bij een gevaarlijke situatie mogelijk. Het gepatenteerde deurrubber zorgt voor een waterdichte oplossing. Alle baden zijn voorzien van twee afvoeren en lopen daardoor snel leeg.

Andere oplossingen
Rechthoekige cabines maken het creŽren van een douche in een ander vertrek dan de badkamer mogelijk. Alle types douchecabines zijn geschikt voor het gebruik met een douchestoel. Door te kiezen voor een rechthoekige oplossing komt de cabine minder ver het vertrek in en heeft u zelfs zittend meer dan voldoende ruimte om uw voeten te wassen. Als er een aanvoer van warm en koud water en een afvoer van afvalwater aanwezig zijn dan is er veel mogelijk, zelfs met een ingebouwd toilet.

Diversen
Met de Apollo draaistoel, geheel gemaakt van roestvrij staal, is het mogelijk zonder hak -en breekwerk gebruik te blijven maken van de oude douchebak. De armleuningen zijn opklapbaar. Maximale belasting 125 kg.

Met de Molly badtillift, tot een belasting van 140 kg, kunt u eenvoudig gebruik blijven maken van uw eigen bad.

Een onopvallende vervanger voor de bekende wandbeugels is de mooie en strakke U-grip.draaistoel   Download PDF met meer informatie en afbeeldingen
  Douchecabine inloop
Inloopdouche

Het waterdichte alternatief voor een RVS- goot!Instapbaden
 Download onze brochure nu!
© Apollo Aqua 2010