Afvoer inloopdouche
Douchevloeren
Wandbeugel
Douchebak inloopdouche
inloopbad
Bad tilliften
stoel douche
Lift trap
Toiletten
Keuken
Diversen

Home
Apolla Aqua
In de media
Contact
Sitemap


Reacties Apollo Aqua
  Douchecabines
Soms moet er op plaatsen waar dat niet gepland was een douchevoorziening worden aangelegd. Soms is het tijdelijk dan weer voor langere tijd. Een slaapkamer, een bijkeuken, een carport of garage. Je kunt het niet bedenken maar overal waar koud en warm water wordt aangevoerd en afvalwater kan worden afgevoerd, daar kan een cabine geplaatst worden.

Er zijn verschillende oplossingen mogelijk. Maar voor alle oplossingen geldt dat onze modellen rechthoekig zijn. Hierdoor komen ze minder ver het vertrek in en daarnaast is het mogelijk om op de korte zijden een stoeltje te plaatsen. De hulpmiddelen daarvoor worden standaard mee geleverd. Een rechthoekige uitvoering heeft daarnaast als voordeel dat men als men zittend douchet niet het hoofd stoot tegen de erover staande deur of wand. Alle modellen zijn er in linker of rechter uitvoering. Ook de afvoeren zijn er in links of rechts. Ook kunnen er plafonds worden meegeleverd waarop bijvoorbeeld een ventilator kan worden geplaatst om de waterdamp af te voeren naar buiten. Bij een groot aantal modellen kan ook een toilet worden ingebouwd. Makkelijk zittend douchen en tegelijkertijd zijn behoeften doen.

Wren
Afmeting lxbxh= 130 x 90x 185 cm, heeft de grootste afmeting met een schuine oprit. Met de dubbele vouwdeur en een enkele deur goed toegankelijk.

Cormorant
afmeting lxbxh= 120 x 85x 185 cm Heeft 4 deurdelen waardoor er een grote deuropening ontstaat. Met een doucherolstoel kan deze cabine worden betreden. Zelfs een kantelbare doucherolstoel is mogelijk.

Nightingale
Afmeting lxbxh= 120 x 80x 185 cm heeft een kleine opstap. Maar het bijzondere van deze cabine is, net als bij de Dipper, dat de afvoer volledig boven de grond ligt. U zet de cabine zo op de grond neer. Met een Hepvo sifon sluit u de stank uit. Aansluiten op de bestaande wastafelafvoer is het gemakkelijkst.


Facts
  Alle deuren zijn in linker en rechter uitvoering leverbaar
  Er zijn meer oplossingen leverbaar

  Download PDF met meer informatie en afbeeldingen
  Douchecabine inloop
Inloopdouche

Het waterdichte alternatief voor een RVS- goot!Instapbaden
 Download onze brochure nu!
© Apollo Aqua 2010