Aangepast douche
Douchevloeren
Wandbeugel
Douchebak inloopdouche
inloopbad
Bad tilliften
stoel douche
Lift trap
Toiletten
Keuken
Diversen

Home
Apolla Aqua
In de media
Contact
Sitemap


Reacties Apollo Aqua
  Douchevloeren
Mooi en comfortabel zijn ze de vlakke douchebakken. Waterdichte wandaansluiting door de ingebouwde tegellip. Antislip met een R-waarde > 13, en toch gemakkelijk schoon te houden. Inclusief een ingebouwd en juist afschot! Probeer dat eens met een tegel! Voorzien van Microban, een antibacteriŽle bescherming. Geen fecaliŽnbacteriŽn, geen aerosolbacteriŽn, geen Legionella, geen voetschimmels. Door de Microban zal kit niet snel zwarte spikkels krijgen. Geen vies slijm van zeepresten en huidvet in een RVS afvoergoot. Geschikt voor een stenen of een houten ondergrond.

Inloopdouche

Senioren douche
Houten ondergrond
Goed hout dat werkt en krijgt u nooit waterdicht. Met Zwaluwstaart platen brengt u een veel te hoog gewicht in de badkamer daar zijn de balken niet op berekend. Daarnaast verschuift u het hoogteverschilprobleem naar de badkamerdeur. Voor een juiste verwerking is 100 mm het minimum en moet er wapening worden aangebracht. Een hele week is men bezig. En meestal is het juiste afschot een groot probleem. Veranderen kan in nog geen 2 dagen. De 2de dag moet er alleen nog worden afgevoegd. Sneller is technisch helaas onmogelijk. Samen met 20 mm dik Wedi plaat, ook wel blauwplaat genoemd en een tegel kunt u een volledig waterdichte vloer aanbrengen. Een vloer die bijna niets weegt en geen extra belasting is voor de bestaande balken. Uiteindelijk zal er ongeveer 6 mm van de badkamerdeur moeten worden afgezaagd als deze naar binnen open slaat. Bij een houten ondergrond kan voor een werkelijk unieke oplossing gekozen worden met de modellenserie Swift of Eagle!

 
Aangepast doucheStenen ondergrond
Bij een stenen ondergrond is de inbouwdiepte een probleem. De standaard inbouwdiepte bedraagt 92 mm. Heeft u deze diepte niet dan is er nog een oplossing van 65 mm. Het absolute laagte record. In 99 van de 100 gevallen ligt de douchetray in lijn met de tegelvloer.

DouchevloerBeide
Uw keuze valt vanzelf op de Apollo Falcon reeks van gemakkelijk toegankelijke douchebakken wanneer een lage douchebak de voorkeur heeft. Een Falcon douchebak verlangt een beperkt bedrag aan installatiekosten, omdat de sloopwerkzaamheden werkelijk minimaal zijn. Ook kan deze bak verlaagd in de bestaande vloerlijn worden aangebracht. Deze op de grondliggende en gemakkelijk toegankelijke type douchebak is extreem sterk uitgevoerd en kan zonder verdere ondersteuning zo geplaatst worden op de bestaande badkamervloer! Hij is volledig zelfdragend.


Senioren sanitairTegellip: Het ei van Columbus.
Een tegellip die voor elk merk douchebak gebruikt kan worden. Met het dubbelzijdige plakband plakt u de tegellip op de zijkant/ hoekdeel van elk willekeurige merk douchebak.
U schuift de bak in de hoek waar hij gepland is en lijmt eventueel de achterzijde van de tegellip aan de muur dun met tegellijm.

Daarna gaat u gewoon tegelen zoals u dat al jaren gewend bent, vervolgens afvoegen en tot slot kit u de hoek tussen wand en douchebak zoals u dat ook al jaren doet.

Maar nu heeft u een blijvend waterdichte oplossing! Nazorg hoort tot het verleden.
Eventuele werking tussen wand en douchebak wordt opgevangen door de plastic tegellip.

De tegellip is 47mm breed. Het hoekje waar de tegel op rust is 6mm diep zodat u een zeer strakke voeg kan kitten.
De lengte van de rol bedraagt 30 meter. De prijs is heel interessant, een half uurtje terug komen kost meer!


InstapdoucheEcoshower
Het waterdichte alternatief voor een douchegoot, maar dan wel waterdicht. Met een onderdouchebak, waarbij het juiste afschot gegarandeerd is, van verschillende afmetingen kunt u elke douchegelegenheid creŽren die u wenst. De afvoer en sifon zijn geÔntegreerd. De wanden kunt u op elke creatieve wijze plaatsen. U plaatst deze tray op de oude ondergrond. Vervolgens legt u een 2 cm dikke gerecycelde kunststofplaat over de rest van de badkamervloer. Daarover heen plakt u een dubbelzijdige, met nylonversterkte toplaag. Vervolgens kunt u tegelen met mozaÔek tegels. Leverbaar in groottes van 5 of 10 m2.

De waterdichtheidsgarantie bedraagt 10 jaar!

Facts
inloopdouche waterdicht   Anti-slip
douchevloer waterdicht   Anti bacteriŽel, Microban
inloopdouche wand   Zowel voor douchebak als voor bad vervanging
renovatie douche   Met tegellip een waterdichte wand/vloer aansluiting
tegels inloopdouche   54 modellen met tot 18 verschillende wandoplossingen
douchevloer tegelen   Zeer geringe inbouwdiepte

  Douchecabine inloop
Inloopdouche

Het waterdichte alternatief voor een RVS- goot!Instapbaden
 Download onze brochure nu!
© Apollo Aqua 2010