aangepast bad
Douchevloeren
Wandbeugel
Douchebak inloopdouche
inloopbad
Bad tilliften
stoel douche
Lift trap
Toiletten
Keuken
Diversen

Home
Apolla Aqua
In de media
Contact
Sitemap


Reacties Apollo Aqua
  In de media
Regelmatig verschijnt er een artikel of tv-item over ons en onze producten in de media. Hieronder vindt u een kort overzicht.

Heerlijk in bad bij De Zonnehof

De Gemakswinkel van TIB Boerema aan de Middelhorsterweg (Haren) is de eerste stap op weg naar comfortabel ouder worden. De winkel levert allerlei snufjes, waardoor het mogelijk wordt om langer zelfstandig te wonen. Twee eye-catchers zijn het vermelden waard. Het zitbad met een handig toegangsdeurtje, zodat u niet over de hoge badrand hoeft in te stappen en het toilet met onderdouche, zodat u tijdens de toiletgang geen moeilijke bewegingen moet maken. Beide kunt u uitproberen in De Zonnehof aan de Nesciolaan te Haren.

Lees volledige bericht   PDF bestand

Aanpassen van eigen woning

Een antwoord op de vergrijzingsproblematiek

Nederland vergrijst. Er wordt gemorreld aan de pensioenleeftijd en de AOW. Het aantal 65-plussers stijgt binnen vier jaar naar 4,2 miljoen zo heeft het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) berekend. Plaatsen in verzorgingshuizen zijn beperkt en een toenemend personeelstekort maakt de zorg in die huizen er veelal niet beter op. De bouw van ouderenwoningen stagneert door de economische crisis. Overheid, woningcorporaties en bedrijfsleven zoeken naarstig naar antwoorden.

Lees volledige persbericht   PDF bestand

Inloopdouche
Waar het nu werkelijk om gaat bij een inloopdouche...


Zaken
Zo hoor je zaken te doenÖ

Lees   PDF bestand

Klus ABC
Bekbreedte? Fretboor? Loodslabben? Klussen moet niet moeilijker worden dan het al is... Dit Klus-ABC brengt gelukkig licht in de duisternis.

Lees   PDF bestand

Basic
Het Basic bad heeft een aantal veiligheids voorzieningen.
De T -vormige handel aan de buitenzijde zorgt voor een goede waterdichte afsluiting. In noodgevallen kan de deur verwijderd worden. En u kunt er uw handdoek aan ophangen dat is wel zo gemakkelijk!
Lees   PDF bestand

Universal
Het concept van het Apollo Universal bad is een economisch, gemakkelijk toegankelijk en veilig bad voor de gebruiker / patiŽnt met een brede variatie aan beperkingen.
Lees   PDF bestand

Gem
Model Gem is geschikt voor kleine ruimtes. In plaats van een douchebak kunt u met de Gem in bad!
Afmetingen: 96 x 65 x 112
Kijk op YouTube   PDF bestand


Kijk op YouTube   PDF bestand
Lees   PDF bestand

Luxor
Ook dit bad is leverbaar in 2 lengtes. Het is dus mogelijk om in een beperkte ruimte een ligbad te plaatsen. Door de deur is veilig baden mogelijk. Mocht het in bad overeind komen niet meer zo gemakkelijk gaan dan kan er een ingebouwde tillift met een eigen accu worden geleverd, model Luxor.
Afmetingen: 166 x 74 x 54Kijk op YouTube   PDF bestand
Lees   PDF bestand

Duet
De beide ligbaden Duet en Luxor zijn leverbaar in 2 lengtes. Het is dus mogelijk om in een beperkte ruimte een ligbad te plaatsen. Door de deur is veilig baden mogelijk.
Afmetingen: L x B x H = 166/150 x 74 x 54 cmKijk op YouTube   PDF bestand
Lees   PDF bestand

Plaatjes
Meer bekijken?

Lees   PDF bestand

  Douchecabine inloop
Inloopdouche

Het waterdichte alternatief voor een RVS- goot!Instapbaden
 Download onze brochure nu!
© Apollo Aqua 2010